tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mittoja

Trallalaa! Maanantaina otin aamupainon ja vaaka näytti 92,5 kg! Oletin olevan enemmän, koska viime viikko meni niin ja näin liikunnan osalta, mutta olen tyytyväinen! 
Olin perjantaina aamuvuorossa ja kuume nousi työvuoron aikana. Pää löi ihan tyhjää! Kysyin asiakkaalta, että tahtoisiko hän jäitä siideriin? Ei tahtonut ja silti lapoin tuopin täyteen :D pahoittelin ja kerroin olevani kipeenä. Nauruksihan se meni. Pääsin viideltä töistä ja lampsin suoraan apteekkiin. Kassalla ei meinannu pankkikortti toimia ollenkaan ja viidennellä kerralla huomasin laittaneeni kortin väärinpäin päätteeseen. Voi morjens! Kylläpä pelotti ajaa kotiin :D ! Nyt on kolmas kuumeeton päivä takana. Nuha vielä pikkuisen vaivaa, mutta olo on jo tänään ollut tosi hyvä. Kävin aamulla pienellä lenkillä ja hyvältä tuntui. Katsotaan mikä on huomenna olo, jos sitä kävisi salilla?

Sitten niihin mittoihin! Mittailen noin kuukauden välein.

13.3.2014                       21.4.2014

Vyötärö 111 cm              110 cm (-1 cm)
Lantio 126 cm                124 cm (-2 cm)
Reisi 61 cm                    60 cm (-1 cm)
Haba 33 cm                    34 cm (+1 cm) läskiä vai lihasta? :D
Rinta 115 cm                  114 cm (-1 cm)

Hitaasti, mutta varmasti!

Lauantaina kävi hetkellisesti mielessä käynti makuunissa. Joka siis tarkoittaa leffaa ja kilo tolokulla karkkia! Entinen minä olisi lähtenyt, mutta heti kun olin sanonut asian miehelleni aloin miettimään sitä sokerin määrää. Tässäpä taas itse huomasin muutoksen ajattelutavassani. Entinen minä aloitti dietin aina maanantaina, joka viikko, 52 kertaa vuodessa. Henkinen kasvu on ollut tämän melkein kaksi vuotta kestäneen projektin palkitsevin asia. Olen saanut myös todella hyvän mentaalipuolen valmennuksen PT:ltäni. Ihan aluksi puhuttiin paljon ja etsittiin ne syyt lihomiseen. Ne asia pitää oikeasti tiedostaa, ennen kuin voi onnistua. 

Repsahduksia tulee kaikille. Repsahdat syömään vaikka pullan. Se maistuu taivaalliselta ja haluat lisää. Ajattelet, että no kun jo repsahdin niin sama syödä tänään mitä vaan! Kuulostaako tutulta. Jos sinulla tippuu housut polviin keskellä toria, onko sama heittää ne pois kokonaan, koska olet jo nolostunut?


Olen jakanut oman niksini mielitekojen suhteen jo moneen otteeseen. Jos ja kun se suklaan himo käy liian kovaksi, heitän itseni nakuksi peilin edessä! Ei muuten tee enää mieli suklaata :D Tämä ei kyllä sovellu julkisilla paikoilla ellei halua lähteä piipaa-autolla lataamoon. Kiireiseen päivään ja julkisille paikoille suosittelen mukaan kunnollista protskupatukkaa tai esim. itse kannan mukana ehramin rahkapurkkia ja lusikkaa :D Se ei oikeesti mene miksikään muutamassa tunnissa! Eikä se voita suklaapatukkaa makunsa puolesta, mutta se pitää hyvin nälkää ja oot varmasti tyytyväinen rahkan jälkeen, että et sortunut suklaaseen ;)

Käytiin mieheni kanssa Lontoossa kuun alussa ja siellä oli kyllä sellasia houkutuspaikkoja voi että! Voisin seuraavaksi tehdä postauksen lontoon reissusta. Mutta nyt näihin kuviin ja tunnelmiin! Hyvää yötä!

Erppa



2 kommenttia:

  1. Hei! Hieno pudotus sinulla takana, onnea! Ja samanlaisia ajatuksia olet kirjoitellut mitä itsellekin ajankohtaisia on :-) Jään siis seuraamaan taivaltasi!
    Itsekin tammikuussa aloitin elämäntapamuutoksen, kohta 4kk:ssa tippunut 16,4kg ja olo on aika mainio! :-) Käy toki kurkkaamassa blogiani mehukeitto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei! Kiva, että kävit kurkkaamassa :) Hienoa on tämä vertaistuen määrä bloggareitten kesken!

      Poista